one4design_webdesign_zwolle_meisje-dromenHet worden van een fotomodel lijkt voor vele meisjes een droom te zijn. Maar hoe kun je deze droom eigenlijk werkelijkheid maken? Hoe kun je ervoor zorgen dat je als model ontdekt wordt? En wat heb je nodig om een succesvol model te worden? Bij het ontdekt worden kun je wel wat hulp gebruiken. Je hoeft daarom niet alleen maar af te wachten totdat je ontdekt wordt, je kunt ook zelf actie ondernemen. Want hoe wordt je nou eigenlijk model?

Loop een scout tegen het lijf

Door gescout te worden, kun je ontdekt worden als model. Helaas heb je zelf niet echt in de hand wanneer je een scout zomaar tegenkomt op straat of in de trein, en daarom kun je ook zelf het initiatief nemen.

Zelf actie ondernemen

Je kunt jezelf laten zien door je in te schrijven bij een modellenbureau. Als ze je als talent zien en als je aan hun eisen voldoet, kun je via het modellenbureau misschien wel je eerste opdracht binnenhalen!

Uiterlijke kenmerken

Schoonheid doet er wel toe als je model wilt worden, alhoewel iedereen natuurlijk een andere definitie van schoonheid kan hebben. Laat je dus geen complex aanpraten als je niet aan de bak komt in de modellenwereld.

ic26-2Doe mee aan wedstrijden

Ondanks dat het niet voor iedereen is weggelegd om Holland’s Next Topmodel te worden, kun je je natuurlijk gewoon inschrijven voor modellenwedstrijden. Op deze manier zal je een beetje bekend worden met het wereldje, en leer je ook veel mensen kennen die jou misschien weer verder kunnen helpen in je carrière als model.

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , ,