Als model draai je in de zomer draai je hand niet om voor een diep decolleté of een blote schouder als dat de trend is. Maar als de temperatuur daalt, merk je dat je je prioriteiten verlegd. De laatste trends volgen is dan ineens minder belangrijk. Je wilt voorkomen dat je de hele dag met kippenvel en klapperende tanden rondloopt en wilt vooral voor zorgen dat je het warm hebt. Maar hoe zorg je ervoor dat je toch mee kunt gaan met de laatste trends en je sexappeal niet onder het vriespunt daalt?

herfstlook-love-fashion

Tips

 1. Realiseer je dat je je niet helemaal bloot hoeft te geven om er sexy uit te zien. Ook  modellenscouts vinden het veel spannender als je niet alles laat zien en er nog wat te raden valt.
 2. Kies wat je bloot geeft. Een transparante blouse onder een blazer in plaats van een diep decolleté geeft net iets bloot en maakt het daardoor super spannend.
 3. Draag hoge hakken. Die geven elke outfit een sexy twist: je houding wordt vrouwelijker en je benen lijken langer.
 4. De kokerrok met een split is een goede keuze voor een sexy, maar chique look. De kokerrok laten je vrouwelijke vormen perfect uitkomen en met de split geef je net iets bloot.

zwarte-boots-studs

Enkellaarsjes het ultieme item

Enkellaarsjes zijn weer heel fashionable dit najaar. Je vindt super stoere exemplaren en über vrouwelijke versies van het enkellaarsje. Het is werkelijk het ultieme item dit najaar omdat het je voeten en enkel ook nog eens lekker warm houdt. Je ziet ze dan ook overal. Er zijn wel wat regels en stylingtips die je in acht moet nemen als je met je enkellaarzen je outfit een sexy twist wilt geven:

 • Als je niet hele slanke enkels hebt, kies dan voor een enkellaars die net over de enkel valt.
 • Heb je korte, stevige benen? Houd het dan bij zwart. Die kleur doet je benen langer en slanker lijken, zodat je je modellenlook behoudt.
 • Kies altijd voor een hoge hak.
 • Als je toch voor een kleur wilt gaan, zorg er dan wel voor dat je broek of panty dezelfde kleur hebben en het één geheel vormt.
 • Een minirok in combinatie met enkellaarsje kun je alleen dragen als je superbenen hebt.
 • Enkellaarsjes met een puntige neus laten je benen slanker en langer lijken.
 • Ook een wat steviger model doen je benen goed en laten ze slanker lijken.
 

Tags: , , ,